Suport

iPhone (Apple)

Ndihmë & Udhëzime
Kërko në forum:
Përgjigju
Vizitor i Rastesishem
Postime: 1
Regjistruar: ‎22-04-2014
Zgjidhje e Pranuar

Pershendetje Vodafone

Postuar nga Apple iPhone
Si mund te bllokoj thirrjet e numrave me privat?
Mesazhi 1 nga 3 (2.363 Shikime)
Expert
Postime: 51
Regjistruar: ‎21-03-2014

Për: Pershendetje Vodafone

Postuar nga LG E440
Nga ana e operatorit te telefonise se levizshme nuk mund te behet asgje. Nese jane kercenime ose shantazh drejtohu ne polici dhe bej denoncim.
Nese perdor android ose I-phone ose windows merr aplikacionin "Black List" ose "Block List "
Mesazhi 2 nga 3 (2.350 Shikime)
Highlighted
Vizitor i Rastesishem
Postime: 1
Regjistruar: ‎25-11-2016

Për: Pershendetje Vodafone

Postuar nga Apple iPhone
prsh vodafone po mua i birn ma privat ke samsung qe kan internet dhe te thjesht e brj block privat po ke iphone 4 ios 7.1 munde te me jepni disa foto ta shikoj si munde te mbyll numrat me privat
Mesazhi 3 nga 3 (1.053 Shikime)