Suport

Vodafone Red

Ndihmë & Udhëzime
Kërko në forum:
Përgjigju
Community Manager
Postime: 185
Regjistruar: ‎02-08-2013
Zgjidhje e Pranuar

Paketat RED

[ Ndryshuar ]

 

 

red1.png

red2.png

Pagesë Fikse Mujore

4800 Lekë/Muaj

7800 Lekë/Muaj

Minuta Brenda Rrjetit

Pa Limit

Pa Limit

SMS Brenda Rrjetit

Pa Limit

Pa Limit

Minuta Kombëtare

250

500

SMS Kombëtare

300

500

Minuta Ndërkombëtare

Minuta Ndërkombëtare(Opsionale)

Minuta Ndërkombëtare(Opsionale)

Internet

1 GB

1.5 GB

Roaming

Tarifa ditore e lidhjes 500 lekë/ditë + plani tarifor

Tarifa ditore e lidhjes 500 lekë/ditë + plani tarifor

Data Sharing *

480 lekë/muaj për aparat

480 lekë/muaj për aparat

Vodafone Cloud&Contacts

5GB **

5GB

Vodafone Protect

Funksionalitet bazë të përfshira **

Funksionalitet bazë të përfshira

 

 

 

red3.png

red4.png

Pagesë Fikse Mujore

10,200 Lekë/Muaj

13,800 Lekë/Muaj

Minuta Brenda Rrjetit

Pa Limit

Pa Limit

SMS Brenda Rrjetit

Pa Limit

Pa Limit

Minuta Kombëtare

Pa Limit

Pa Limit

SMS Kombëtare

Pa Limit

Pa Limit

Minuta Ndërkombëtare

Minuta Ndërkombëtare(Opsionale)

30 Minuta Ndërkombëtare

Internet

2 GB

4GB

Roaming

Tarifa ditore e lidhjes 500 lekë/ditë+ plani tarifor

Tarifa ditore e lidhjes 500 lekë/ditë + plani tarifor

Data Sharing *

Të përfshira për një aparat ekstra

Të përfshira për një aparat ekstra

Vodafone Cloud&Contacts

5GB

5GB

Vodafone Protect

Funksionalitet bazë të përfshira

Funksionalitet bazë të përfshira

 

Shënime:
* Shërbimi "Data Sharing" mundëson përdorimin e MB të përfshira në planin tarifor edhe në 2 aparate të tjera
** Ofertë promocionale e vlefshme për dy muaj nga shkarkimi i aplikacionit.

Mesazhi 1 nga 4 (4.302 Shikime)
Expert
Postime: 27
Regjistruar: ‎28-03-2014

Për: Paketat RED

Pershendetje Teko

 

Do te ishte mire sikur per cdo plan tarifor RED te ofroheshin telefona falas ose me cmim te reduktuar nese klienti do te bente psh nje kontrate 1 ose dy vjecare me kompanine Vodafone. Kjo praktike ndiqet ne shume vende por mesa di une edhe nga operatore te tjere celulare ne Shqiperi.

 

Faleminderit.

Mesazhi 2 nga 4 (4.217 Shikime)
Expert
Postime: 51
Regjistruar: ‎21-03-2014

Për: Paketat RED

Postuar nga LG E440
Pershendtje
Mendoj se ne paketat Red duhet te perfshihen me shume MB.
Pse dikush qe ka club dhe merr oferten 16 mije lekshe te kete me shume MB sesa dikush qe paguan rregullisht dhe ka kontrate 102 mije lek ne muaj.
Vallaj cuditem me ata qe mbajne ate plan tarifor pasi i ofrohet shume pak ne krahasim me club.
Mesazhi 3 nga 4 (4.362 Shikime)
Highlighted
Këshilltar
Postime: 10
Regjistruar: ‎10-04-2014

Për: Paketat RED

Postuar nga Nokia C3-00
shum cmim te lart keni ju, amc dhe eagle i ka me lire.
Mesazhi 4 nga 4 (4.203 Shikime)