Suport

Transferimi i kreditit

Ndihmë & Udhëzime
Kërko në forum:
Përgjigju
Moderator
Postime: 133
Regjistruar: ‎10-08-2013
Zgjidhje e Pranuar

Si te transferoj leke nga nje numer ne nje numer tjeter?

 

Nje mik apo i aferm ka mbetur pa kredit ne numrin e tij Vodafone ne nje zone te larget?

Nuk eshte problem fare, per kete jane miqte! Grua Shumë e Lumtur

Ju mund ta ndihmoni dhe madje ne dy menyra:

 

1. Duke i transferuar kredit nga numri juaj nepermjet sherbimit SOS Credit.

SOS(1).jpg

 • Si fillim telefononi numrin e shkurter 147.
 • Formoni fjalëkalimin me 5 shifra
 • Zgjidhni 1 për të kryer një transfertë
 • Zgjidhni sasinë e lekëve që dëshironi të transferoni
 • Formoni numrin tek i cili dëshironi të transferoni lekë
 • Konfirmoni numrin e formuar
 • Shtypni butonin #

 

2. Duke i kryer nje rimbushje nga llogaria juaj M-Pesa.

 

11214122_884678198260289_8336613468326272514_n-300x300.png

 

 • Hyni ne menune M-Pesa *555# dhe zgjidhni opsionin “Kryej nje rimbushje” dhe shtypni butonin “Dergo”.
 • Zgjidhni opsionin 2 “Rimbush një numer tjeter”.
 • Pasi te vendosni numrin ku deshironi te kryeni rimbushjen (p.sh.: 06XXXXXXX), do t’ju kerkohet te vendosni shumen me te cilen doni te rimbushni.
 • Pasi te konfirmoni vlerën, do t’ju kerkohet te vendosni kodin tuaj personal PIN 4-shifror dhe me pas te prisni per konfirmimin qe do t’ju mberrije me SMS ne telefonin tuaj.

 

 

Mesazhi 1 nga 4 (14.047 Shikime)
Kontribues me Vlere
Postime: 40
Regjistruar: ‎25-09-2013

Për: Si te transferoj leke nga nje numer ne nje numer tjeter?

m-pesa sa duhet ta kesh OS versionin per ta shkarkuar ne cel

Mesazhi 2 nga 4 (13.382 Shikime)
Anëtar i Lartë
Postime: 1
Regjistruar: ‎07-08-2016

Për: Si te transferoj leke nga nje numer ne nje numer tjeter?

Postuar nga Alcatel OT-908
Rimbushje online
Mesazhi 3 nga 4 (9.313 Shikime)
Highlighted
Moderator
Postime: 2
Regjistruar: ‎07-07-2016

Për: Si te transferoj leke nga nje numer ne nje numer tjeter?

Pershendetje,

Per te transferuar kredit, ndiqni hapat e meposhtem:


Si fillim telefononi numrin e shkurter 147.
Formoni fjalekalimin me 5 shifra
Zgjidhni 1 per te kryer nje transferte
Zgjidhni sasine e lekeve qe deshironi te transferoni
Formoni numrin tek i cili deshironi te transferoni leke
Konfirmoni numrin e formuar
Shtypni butonin #

 

 

Faleminderit!

Mesazhi 4 nga 4 (9.205 Shikime)