Suport

Te pastrojme Shqiperine

Ndihmë & Udhëzime
Kërko në forum:
Përgjigju
Moderator
Postime: 133
Regjistruar: ‎10-08-2013
Zgjidhje e Pranuar

Nisma "Ta pastrojmë Shqipërinë"

[ Ndryshuar ]

 

TrashOut.png

“Ta Pastrojmë Shqipërinë” është një lëvizje vullnetare rinore për të përmirësuar jetët e të gjithëve ne, duke na mundësuar një mjedis më të pastër dhe me sa më pak mbeturina të dëmshme për shëndetin.

 

Duke shfrytëzuar përhapjen masive të telefonave inteligjentë (Smartphones), përdoruesit e regjistruar ne aplikacionin TrashOut mund të raportojnë dhe monitorojnë më saktësi vendodhjet e pikave të paligjshme të grumbullimit/depozitimit të mbeturinave duke bërë të mundur krijimin e hartës së parë dixhitale të mbeturinave në Shqipëri.

 

Aplikacioni TrashOut mundesohet falas dhe në gjuhën shqip në platformat Android, iOS dhe Windows Phone.

 

 

 

Mesazhi 1 nga 2 (2.928 Shikime)
Highlighted
Expert
Postime: 51
Regjistruar: ‎21-03-2014

Për: Nisma "Ta pastrojmë Shqipërinë"

Postuar nga LG E440
Cfare ndodh pasi behet raportimi nga ana jone ?
I kujt eshte app Trash_out?
Cfare sigurie kemi tek ky app ?
Mesazhi 2 nga 2 (2.894 Shikime)