Suport

Shërbimet

Ndihmë & Udhëzime
Kërko në forum:
Forum
Shërbimet
Titulli Postime
Nuk ka mesazhe të palexuara në këtë bord mesazhi

My Vodafone

Postimi më i Fundit - M-pessa
63
Nuk ka mesazhe të palexuara në këtë bord mesazhi

Vodafone Red

Postimi më i Fundit - Për: Paketat RED
7
Nuk ka mesazhe të palexuara në këtë bord mesazhi

Transferimi i kreditit

Ndani kreditin tuaj me një numër tjetër Vodafone me parapagesë.
12
Nuk ka mesazhe të palexuara në këtë bord mesazhi

Vodafone One

Përfitoni dhurata në bazë të aktivitetit që kryeni nga numri juaj celular.
Postimi më i Fundit - Për: Dhuratat
44
Nuk ka mesazhe të palexuara në këtë bord mesazhi

Shërbime të tjera

Këtu mund te gjeni informacion mbi shërbimet Vodafone qe dëshironi.
Postimi më i Fundit - Për: aktivizim
141
Persona Online
Aktualisht Online

54 Vizitorë

Hyrjet e Fundit
Për vizitorët e rinj

Mirësevini në Forumin Vodafone!

Skuadra Vodafone do t'ju ndihmoj në kërkimet tuaja.

Nëse hasni probleme me hyrjen në forum mund të na shkruani në adresën

forum.al@vodafone.com

Na ndiqni dhe këtu: