Ndihmë & Udhëzime
Kërko në forum:
Përgjigju
Kontribues i Rastesishem
Postime: 2
Regjistruar: ‎27-09-2013
Zgjidhje e Pranuar

aktivizim

Prsh ..me duhet kodi qe ta bej cel me dy linja ... me ndihmoni dot? FLM

Mesazhi 1 nga 8 (16.681 Shikime)
Këshilltar
Postime: 12
Regjistruar: ‎17-09-2013

Për: aktivizim

Mesazhi 2 nga 8 (16.618 Shikime)
Vizitor i Rastesishem
Postime: 1
Regjistruar: ‎26-01-2014

Për: aktivizim

Pershendetje.A mundet te behet aktivizimi i nje Nr qe eshte mbyllur?

Mesazhi 3 nga 8 (16.185 Shikime)
Moderator
Postime: 133
Regjistruar: ‎10-08-2013

Për: aktivizim

[ Ndryshuar ]

Pershendetje Raqka,

 

Pyetja juaj eshte pak e paqarte ne fakt!

Ju keni bllokuar Pin-in e numrit dhe keni nevoje per Puk-un, keni bllokuar numrin pasi ju ka humbur apo keni shume kohe pa a perdorur si numer?

Secila prej ketyre rasteve ka nje shpjegim te posacem, ne po ju japim informacion per secilen prej tyre dhe ju me pas mund te orientoheni sipas nevojave tuaja.

 

1   Nese keni bllokuar kodin Pin dhe nuk mbani mend Puk 1, ju mund te beni nje kerkese per marrjen e kodit Puk 1 duke klikuar ne linkun me poshte:

Kerkesa per numrat me parapagese

 

Pasi te keni marre kodin Puk 1 duhet ta vendosni ne aparat dhe te formoni nje PIN te ri me 4 shifra sipas deshires tuaj i cili do te perdoret si kod sigurie nga ana juaj ne vazhdim.

 

2  Nese keni bllokuar numrin pasi ju ka humbur, ju mund te beni nje zevendesim karte ne dyqanin me te afert Vodafone dhe te keni po te njejtin numer qe keni patur ne perdorim edhe me pare. Zevendesimi i kartes kushton vetem 400 Leke dhe zgjat vetem pak minuta.

 

3  Nese keni shume kohe pa e perdorur numrin, egziston mundesia qe numri te jete caktivizuar.

Numri caktivizohet vetem nese per nje periudhe tre mujore nga skadenca e kreditit nuk kryhet/pritet asnje rimbushje, telefonate, SMS, SOS Credit. 

Pas kesaj periudhe numri nuk mund te riaktivizohet apo te perdoret me.

 

Urojme te kemi qene sa me ndihmues me kete informacion!

 

Faleminderit per pyetjen tuaj Buzëqeshja i Lumtur

 

Mati
Moderator
Forumi Vodafone Albania

 

 

 

 

 

Mesazhi 4 nga 8 (16.164 Shikime)
Vizitor i Rastesishem
Postime: 1
Regjistruar: ‎05-03-2016

si mund ta bej tel me dy linja?

Postuar nga Android 4.0

si mund ta bej tel me dy linja?

 

Mesazhi 5 nga 8 (11.637 Shikime)
Moderator
Postime: 133
Regjistruar: ‎10-08-2013

Për: si mund ta bej tel me dy linja?

 

@besmir88  Hidhi nje sy pergjigjeve qe jane dhene me siper.  Per ta bere telefonin me dy linja shtyp nga celulari yt: *43#OK Buzëqeshja Shkelje Syri

 

 

Mesazhi 6 nga 8 (11.623 Shikime)
Vizitor i Rastesishem
Postime: 1
Regjistruar: ‎27-04-2017

Për: aktivizim

Postuar nga LGG X3
Si mund ta aktivizoj manualisht internetin doogee x3 ju lutem
Mesazhi 7 nga 8 (3.170 Shikime)
Highlighted
Kontribues i Besuar
Postime: 56
Regjistruar: ‎27-12-2013

Për: aktivizim

Postuar nga Nokia Lumia 830
@elidon Settings -> More Networks -> Mobile Networks -> Access point names -> Modifiko ate aty duke vendosur si APN "vodafoneweb" pa thonjezat. Bej save dhe dil
tejanaqkilica
Mesazhi 8 nga 8 (2.921 Shikime)