Suport

Samsung Galaxy Note 3

Ndihmë & Udhëzime
Kërko në forum:
Përgjigju
Community Manager
Postime: 185
Regjistruar: ‎02-08-2013
Zgjidhje e Pranuar

Samsung Galaxy Note 3 (Konfigurimi Manual)

[ Ndryshuar ]

Per te aktivizuar sherbimin e internetit manualisht ne telefonin Samsung Galaxy Note 3 ndiqni udhezimet e meposhtme:

 

 

Shtypni butonin Apps                               Perzgjidhni Connections dhe More networks

 

Apps.jpg        More networks.jpg

 

Perzgjidhni Mobile networks                   Perzgjidhni Access Point Names

 

Mobile Networks.jpg        Access Point Names.jpg

 

Shtypni New APN                                    Perzgjidhni Name

 

New.jpg       Name.jpg

 

Shkruani  Vodafone Internet                   Perzgjidhni APN

 

Vodafone Internet.jpg       APN.jpg

 

Shkruani  vodafoneweb                         Shtypni Menu

 

vodafoneweb Menu

 

Shtypni Save                                            Per ta aktivizuar

 

Save.jpg       Enable

 

 

Mos harroni qe karta SIM duhet te jete e aktivizuar me internet. Për të aktivizuar vetem numrin mund te dergoni nje SMS në kodin 136 me tekst: Aktivizo.  Buzëqeshja i Lumtur

 

Teko
Community Manager
Forumi Vodafone Albania

 

 

Mesazhi 1 nga 4 (8.580 Shikime)
Këshilltar
Postime: 12
Regjistruar: ‎17-09-2013

Për: Samsung Galaxy Note 3 (Konfigurimi Manual)

LIKE Buzëqeshja i Lumtur

Mesazhi 2 nga 4 (8.506 Shikime)
Vizitor i Rastesishem
Postime: 1
Regjistruar: ‎03-03-2014

Për: Samsung Galaxy Note 3 (Konfigurimi Manual)

po persa i perket konfigurimit manual te MMS si behet se kam provuar te gjitha menyrat e mundshme dhe nuk po ja dal dot, si mund ta kuptoj nqs karta ime e ka kete sherbim te aktivizuar?

Mesazhi 3 nga 4 (8.250 Shikime)
Highlighted
Community Manager
Postime: 185
Regjistruar: ‎02-08-2013

Për: Samsung Galaxy Note 3 (Konfigurimi Manual)

[ Ndryshuar ]

Pershendetje izeneli

 

Per te aktivizuar sherbimin e MMS, ju lutem ndiqni udhezimet e meposhtme per te bere konfigurimin manual:

 

Shtypni butonin Apps
Perzgjidhni Connections dhe More networks
Perzgjidhni Mobile networks
Perzgjidhni Access Point Names
Shtypni New APN
Perzgjidhni Name
Shkruani Vodafone MMS
Perzgjidhni APN
Shkruani vfalmms
Perzgjidhni MMSC
Shkruani http://mmsc.vodafone.al
Perzgjidhni MMS Proxy
Shkruani 10.0.9.2
Perzgjidhni MMS Port
Shkruani 8080
Perzgjidhni APN Type
Perzgjith mms

 

Per te perfunduar konfigurimin ruani te dhenat tek Options me pas Save

Pasi keni ndjekur hapat e mësipërm mund të provoni të përdorni shërbimin e mms-se në celularin tuaj

 

Faleminderit

 

Teko
Community Manager
Forumi Vodafone Albania

 

Mesazhi 4 nga 4 (8.231 Shikime)