Suport

Konfigurimi Manual

Ndihmë & Udhëzime
Kërko në forum:
Përgjigju
Vizitor i Rastesishem
Postime: 1
Regjistruar: ‎08-01-2014

Për: Konfigurimi Manual

si mund te aktivizoj internetin ne sharp

gx25

Mesazhi 16 nga 24 (6.850 Shikime)
Kontribues me Vlere
Postime: 28
Regjistruar: ‎25-09-2013

Për: Konfigurimi Manual

normalisht te gjithe sistemet e telefonave jane njesoj vetem ndryshon sistemi i i fjaleve

si fillim hap setting pastaj connectivity pastaj network duhet te gjesh nje fjale qe te thuhet APN dicka me keto fjale dhe te shkruash te apn vodafoneweb dhe ta besh save.gjithsesi ketu ke dhe linkun e manualit te telefonit tende qe mund ti referohesh http://www.sharp-phone.com/contents/downloads/user-manuals/gx25_user-guide_en.pdf

Deri sa provat ti gjej vet i pari. atehere asgje nuk besoje.
Mesazhi 17 nga 24 (6.831 Shikime)
Expert
Postime: 27
Regjistruar: ‎28-03-2014

Për: Konfigurimi Manual

Pershendetje Lorenc

 

Interneti mund te aktivizohet edhe nepermjet USSD duke shtypur kombinimin si me poshte :

 

#123*2*2#

 

Me pas te vjen nje SMS ku duhet te futesh pin 5555 dhe pastaj ta besh SAVE ne tel.

 

Faleminderit

Mesazhi 18 nga 24 (6.630 Shikime)
Këshilltar
Postime: 10
Regjistruar: ‎10-04-2014

Për: Konfigurimi Manual

Postuar nga Nokia C3-00
hi there
provo me sms te 136
Mesazhi 19 nga 24 (6.618 Shikime)
Vizitor i Rastesishem
Postime: 1
Regjistruar: ‎27-04-2014

Për: Konfigurimi Manual

prsh kam sony xperia z mund te me ndimoni ta konfiguroj

Mesazhi 20 nga 24 (6.569 Shikime)
Community Manager
Postime: 185
Regjistruar: ‎02-08-2013

Për: Konfigurimi Manual

[ Ndryshuar ]

Pershendetje,

 

Per te aktivizuar sherbimin e internetit manualisht ne aparatet Sony Xperia Z  ndiqni udhezimet e meposhtme:

 

Shtypni butonin Menu                 Perzgjidhni Settings

 

 

 1.jpg     2.jpg

 

Perzgjidhni More                        Perzgjidhni Mobile networks

 

3.jpg      4.jpg

 

 Perzgjidhni Access Point Names     Perzgjidhni Menu e meposhtme

 

 5.jpg       6.jpg

 

Perzgjidhni New APN                    Perzgjidhni  Name

 

7.jpg        8.jpg

 

Shkruani  Vodafone Internet          Perzgjidhni APN

 

9.jpg         10.jpg

 

 Shkruani  vodafoneweb               Perzgjidhni Menu e meposhtme

 

9.jpg         11.jpg

 

Shtypni Save                                 Per ta aktivizuar

 

12.jpg         13.jpg

 

 

Mos harroni qe karta SIM duhet te jete e aktivizuar me internet. Për të aktivizuar vetem numrin mund te dergoni nje SMS në kodin 136 me tekst: Aktivizo.

 

Teko
Community Manager
Forumi Vodafone Albania

 

Mesazhi 21 nga 24 (6.555 Shikime)
Vizitor i Shpeshtë
Postime: 2
Regjistruar: ‎08-07-2014

Për: Konfigurimi Manual

kam nje samsung gts5610 a me ndihmon njeri me konfigurimin manual te internetit

 

Mesazhi 22 nga 24 (6.360 Shikime)
Community Manager
Postime: 185
Regjistruar: ‎02-08-2013

Për: Konfigurimi Manual

Pershendetje Orneld,

Për të aktivizuar manualisht shërbimin e Internetit në aparatin tuaj Samsung GT S5610, ju lutemi të ndiqni udhëzimet si më poshtë:

 

Shtypni butonin Menu
Përzgjidhni  Settings 
Përzgjidhni Application settings

Përzgjidhni Browser profiles
Përzgjidhni Create
Vendosni fushat e propozuara siç tregohet më poshtë dhe lini të pandryshuara fushat e mbetura :

Name: Internet
APN: 
vodafoneweb 

Shtypni butonin e Menu dhe më pas Save

 

Mos harroni qe karta SIM duhet te jete e aktivizuar me internet. Për të aktivizuar vetem numrin mund te dergoni nje SMS në kodin 136 me tekst: Aktivizo.

 

Me njofto nese konfigurimi nuk eshte i suksesshem

 

Teko
Community Manager
Forumi Vodafone Albania
Mesazhi 23 nga 24 (6.351 Shikime)
Highlighted
Vizitor i Rastesishem
Postime: 1
Regjistruar: ‎06-09-2016

Për: Konfigurimi Manual

Postuar nga Android 6.0

Si mund t'i bej konfigurim manual samsung galaxy a5 2016?

Mesazhi 24 nga 24 (2.508 Shikime)