Suport

Konfigurimi Automatik

Ndihmë & Udhëzime
Kërko në forum:
Përgjigju
Vizitor i Shpeshtë
Postime: 4
Regjistruar: ‎27-10-2013
Zgjidhje e Pranuar

Aktivizimi i Internetit: Windows Phone

Pershendetje, 

Kam provuar te konfiguroj si manualisht ashtu dhe automatikisht celularin tim, por nuk ka funksionuar ne asnje rast. C'fare duhet te bej? 

Mesazhi 1 nga 7 (5.225 Shikime)
Moderator
Postime: 133
Regjistruar: ‎10-08-2013

Për: Aktivizimi i Internetit: Windows Phone

[ Ndryshuar ]

Moira, për çfarë aparati bëhet fjalë? A mund të na thoni modelin e saktë? 

Mos harroni që karta juaj SIM duhet të jetë e aktivizuar me internet. Për të aktivizuar vetëm numrin mund të dërgoni një SMS në kodin 136 me tekst: Aktivizo.

Mesazhi 2 nga 7 (5.199 Shikime)
Vizitor i Shpeshtë
Postime: 4
Regjistruar: ‎27-10-2013

Për: Aktivizimi i Internetit: Windows Phone

Postuar nga HTC T9292
Ohh, funksionoi!! Mesa duket e kisha anashkaluar kete detaj. Shume faleminderit!
Mesazhi 3 nga 7 (5.186 Shikime)
Expert
Postime: 27
Regjistruar: ‎28-03-2014

Për: Aktivizimi i Internetit: Windows Phone

Pershendetje 

 

Interneti mund te aktivizohet edhe nepermjet USSD duke shtypur kombinimin si me poshte :

 

#123*2*2#

 

Me pas te vjen nje SMS ku duhet te futesh pin 5555 dhe pastaj ta besh SAVE ne tel.

 

Faleminderit

Mesazhi 4 nga 7 (4.956 Shikime)
Vizitor i Rastesishem
Postime: 1
Regjistruar: ‎09-03-2015

Për: Aktivizimi i Internetit: Windows Phone

pershendetje, dua te aktivizoj internetin ne cel por e kam provuar automatikisht dhe manualish dhe nuk kam patur rezultat, tel eshte samsung SGH-900i dhe ka sistemin Windows phone....flm

Mesazhi 5 nga 7 (4.381 Shikime)
Moderator
Postime: 133
Regjistruar: ‎10-08-2013

Për: Aktivizimi i Internetit: Windows Phone

 

@berti2106  Ke provuar te ndjekesh keto udhezime?

 

Start → Settings → Dritarja Connections → Ikona Connections → Add a new modem connection → Name => Internet → Select a modem =>Cellular Line (GPRS, 3G) →Next → Access Point Name =>vodafoneweb → Next → Finish 

 

Gjithashtu mund te shohesh kete video tutorial:

 

 

 

Na thuaj nese funksionon. Buzëqeshja Shkelje Syri

Mesazhi 6 nga 7 (4.370 Shikime)
Highlighted
Kontribues me Vlere
Postime: 40
Regjistruar: ‎25-09-2013

Për: Aktivizimi i Internetit: Windows Phone

te mobile network gjej acess point names name VodafoneAL

dhe APN:Vodafoneweb

Mesazhi 7 nga 7 (3.806 Shikime)