Suport

Kolona Zanore

Ndihmë & Udhëzime
Kërko në forum:
Përgjigju
Këshilltar
Postime: 13
Regjistruar: ‎10-10-2014
Zgjidhje e Pranuar

Call Waiting Song Question..

Si mund te ve nje kenge (ta nderroj se e kam nje) nderkohe qe te tj presin te pergjigjem?

Mesazhi 1 nga 2 (2.175 Shikime)
Highlighted
Kontribues i Besuar
Postime: 49
Regjistruar: ‎13-09-2013

Për: Call Waiting Song Question..

Postuar nga Samsung GT-I9505
Telefononji #123# dhe perzgjidh vodafone tune me dhe zgjidh kengen e deshiruar
Mesazhi 2 nga 2 (2.174 Shikime)