Suport

Interneti

Ndihmë & Udhëzime
Kërko në forum:
Forum
Interneti
Titulli Postime
Nuk ka mesazhe të palexuara në këtë bord mesazhi

Facebook Zero

Hyni pa pagesë në Facebook nga celulari juaj nëpërmjet adresës 0.facebook.com
Postimi më i Fundit - Për: facebook 0
52
Nuk ka mesazhe të palexuara në këtë bord mesazhi

Interneti nga celulari

Aktivizoni sherbimin e internetit në aparatin tuaj
Postimi më i Fundit - Për: interneti
137
Nuk ka mesazhe të palexuara në këtë bord mesazhi

Konfigurimi Automatik

23
Nuk ka mesazhe të palexuara në këtë bord mesazhi

Konfigurimi Manual

Postimi më i Fundit - Për: Konfigurimi Manual
33
Persona Online
Aktualisht Online

61 Vizitorë

Hyrjet e Fundit
Për vizitorët e rinj

Mirësevini në Forumin Vodafone!

Skuadra Vodafone do t'ju ndihmoj në kërkimet tuaja.

Nëse hasni probleme me hyrjen në forum mund të na shkruani në adresën

forum.al@vodafone.com

Na ndiqni dhe këtu:     

Autorët më të Pëlqyer
Përdoruesi Numërimi i Pëlqimeve
1