Suport

Free Xmas songs

Ndihmë & Udhëzime
Kërko në forum:
Përgjigju
Highlighted
Moderator
Postime: 21
Regjistruar: ‎10-08-2013

Free Xmas songs

[ Ndryshuar ]


Telefonatat do te jene te shumta per te ndare urimet me te dashurit tuaj. Atmosfera festive mund te ndihet dhe permes melodive te celularit:

 

Heavy Metal Santa

Santa Baby

Let it snow

Animals singing we wish

Sweet Christmas melody

Joy to the world chipmunks
E keni zgjedhur melodine tuaj te preferuar? tune me

http://tuneme.vodafone.al/web/public/categoryContent.jsf?catId=5625157&b=1 

Mesazhi 1 nga 1 (1.873 Shikime)