Suport

Facebook Zero

Ndihmë & Udhëzime
Kërko në forum:
Përgjigju
Këshilltar i Rastësishëm
Postime: 11
Regjistruar: ‎26-10-2014
Zgjidhje e Pranuar

facebook 0

Postuar nga Samsung GT-S5570
Do behet nga nje ndryshim tek 0 fb do ishte shume mire te beheshe me foto megjithate kam besim ke vodafone.
Mesazhi 1 nga 3 (3.401 Shikime)
Moderator
Postime: 133
Regjistruar: ‎10-08-2013

Për: facebook 0

 

@cobrovena 

 

Te falenderojme qe ke ndare me ne sugjerimin tend!

Patjeter qe te gjitha komentet vleresohen dhe na ndihmojne per permiresime ne te ardhmen. Aktualisht sherbimi Facebook Zero eshte versioni pa fotografi, megjithate per cdo ndryshim te gjithe klientet e Vodafone Albania do te njoftohen nepermjet kanaleve tona te komunikimit.

Per cdo ide te re je e mirepritur te na shkruash serish. Buzëqeshja Shkelje Syri

 

Mati
Moderator
Forumi Vodafone Albania
Mesazhi 2 nga 3 (3.382 Shikime)
Highlighted
Këshilltar i Rastësishëm
Postime: 11
Regjistruar: ‎26-10-2014

Për: facebook 0

Postuar nga Samsung GT-S5570
mati flm per pergjigjen..
Mesazhi 3 nga 3 (3.371 Shikime)