Suport

Avatar

Ndihmë & Udhëzime
Kërko në forum:
Përgjigju
Vizitor
Postime: 2
Regjistruar: ‎16-04-2014

Për: Krijo Avatarin tend

541549_3027261179970_86564220_n.jpg

Mesazhi 46 nga 60 (8.067 Shikime)
Community Manager
Postime: 185
Regjistruar: ‎02-08-2013

Për: Krijo Avatarin tend

Pershendetje KeisiCani

 

Ky eshte avatari yt. Shpresoj te te pelqej :smileyhappy:

 

39642194.jpg

 

 


KeisiCami shkroi:

541549_3027261179970_86564220_n.jpg
Mesazhi 47 nga 60 (8.060 Shikime)
Vizitor
Postime: 2
Regjistruar: ‎16-04-2014

Për: Krijo Avatarin tend

Me pelqen,me pelqen shum...super!

Faleminderit :smileyhappy:

Mesazhi 48 nga 60 (8.054 Shikime)
Vizitor i Rastesishem
Postime: 1
Regjistruar: ‎15-07-2014

Për: Krijo Avatarin tend


Anisa shkroi:

Dergo foton tende dhe ne do t’ju dergojme Avatarin qe mund te perfaqesoje me se miri Imazhin tend Online…

Mundohuni qe fotografia te tregoje sa me qarte tiparet tuaja, qe te realizojme Avatarin me te mire te mundshem .

 

Me pas kete avatar mund ta perdorni si foto profili ne Forumin Vodafone dhe ne Facebook.

Udhezime:

Hapi 1: Pergjigju ketij postimi 

Hapi 2: Ngarko foton tende        

 

Foto.png

 

 

 

 

Hapi 3: Posto

 

*Prisni deri sa skuadra jone te postoj ketu avatarin e krijuar Buzëqeshja i Lumtur970022_1407496612858377_8612856345278223964_n.jpg


 

Mesazhi 49 nga 60 (7.920 Shikime)
Vizitor i Rastesishem
Postime: 2
Regjistruar: ‎03-01-2014

Për: Krijo Avatarin tend

1964978_571641669597740_2098574227_n.jpg

Mesazhi 50 nga 60 (7.898 Shikime)
Këshilltar i Rastësishëm
Postime: 9
Regjistruar: ‎15-05-2014

Për: Krijo Avatarin tend

me kusheriren timeGrua Shumë e Lumtur

Mesazhi 51 nga 60 (7.710 Shikime)
Këshilltar i Rastësishëm
Postime: 11
Regjistruar: ‎26-10-2014

Për: Krijo Avatarin tend

Postuar nga Samsung GT-S5570
si ngarkohet fotua
Mesazhi 52 nga 60 (7.673 Shikime)
Moderator
Postime: 133
Regjistruar: ‎10-08-2013

Për: Krijo Avatarin tend

[ Ndryshuar ]

 

@cobrovena Kliko Pergjigju dhe me pas tek ikona sic tregohet me kuadratin e kuq ne figuren me poshte per te ngarkuar fotografine tende. Buzëqeshja i Lumtur

 

11.jpg

Mesazhi 53 nga 60 (7.669 Shikime)
Këshilltar i Rastësishëm
Postime: 11
Regjistruar: ‎26-10-2014

Për: Krijo Avatarin tend

Postuar nga Samsung GT-S5360
Vendosni përgjigjen tua
Mesazhi 54 nga 60 (6.853 Shikime)
Këshilltar i Rastësishëm
Postime: 11
Regjistruar: ‎26-10-2014

Për: Krijo Avatarin tend

Postuar nga Samsung GT-S5360
Vendosni përgjigjen


Mesazhi 55 nga 60 (6.852 Shikime)
Këshilltar i Rastësishëm
Postime: 11
Regjistruar: ‎26-10-2014

Për: Krijo Avatarin tend

10959606_1088339514525264_8616130337351955894_n.jpg

Mesazhi 56 nga 60 (6.755 Shikime)
Vizitor i Shpeshtë
Postime: 1
Regjistruar: ‎09-11-2016

Për: Krijo Avatarin tend

Postuar nga Apple iPhone
Si ta dergoj foton pai i km bere copy (dmth nga tel)???
Mesazhi 57 nga 60 (3.000 Shikime)
Vizitor
Postime: 1
Regjistruar: ‎11-12-2016

Për: Krijo Avatarin tend

^BBE0ABD6BA57881E78001BC2BA776E2397C8F13977D3EFD84D^pimgpsh_fullsize_distr.jpg

Mesazhi 58 nga 60 (2.582 Shikime)
Community Manager
Postime: 185
Regjistruar: ‎02-08-2013

Për: Krijo Avatarin tend

Pershendetje @Aldi123

Ky eshte avatari yt. Shpresoj te te pelqej Buzëqeshja i Lumtur

 

Aldi123.jpg

 

Mesazhi 59 nga 60 (2.551 Shikime)
Highlighted
Vizitor i Rastesishem
Postime: 1
Regjistruar: ‎17-03-2017

Për: Krijo Avatarin tend

Postuar nga Apple iPhone

17-03-2017  10:53 am- e ndryshuar  17-03-2017pm

Mesazhi 60 nga 60 (1.635 Shikime)