Suport

Aparate të tjera

Ndihmë & Udhëzime
Kërko në forum:
Përgjigju
Anëtar
Postime: 4
Regjistruar: ‎25-03-2016
Zgjidhje e Pranuar

Samsung galaxy J5

Si te bej konfigurimin e ketij telefoni, pasi e kam oferten me vodafone.

Faleminderit

Mesazhi 1 nga 6 (4.154 Shikime)
Moderator
Postime: 133
Regjistruar: ‎10-08-2013

Për: Samsung galaxy J5

 

Hi @nigji

 

Konfigurimi manual i Samsung J5 eshte fare i thjeshte. Buzëqeshja i Lumtur

Shko tek Settings

Zgjidh Mobile Networks

Shtyp Access Point Names

Te Name shkruaj Internet

Te APN shkruaj vodafoneweb

Fushat e tjera mos i ndrysho

Shtyp Save dhe do te shohesh se tek valet e aparatit do te te shfaqet shenja 3G ose 4G ne varesi te rrjetit qe ke perzgjedhur te perdoresh dhe zones ku ndodhesh. 

 

Gjithashtu mund te ndjekesh edhe kete video udhezuese per konfigurimin e Internetit, Samsung J5 ka sistem Android.

 

Navigim te kendshem me rrjetin me te shpejte ne Shqiperi, Vodafone! Buzëqeshja Shkelje Syri

 

Mati
Moderator
Forumi Vodafone Albania
Mesazhi 2 nga 6 (4.128 Shikime)
Anëtar
Postime: 4
Regjistruar: ‎25-03-2016

Për: Samsung galaxy J5

kerkoje ndihme per samsung gallaksi J5,

Dua qe kur te shkruaj (SMS) mos me dali viza poshte (Underline), dhe shkrimi marri vetit automatike.

Faleminerit

Mesazhi 3 nga 6 (3.706 Shikime)
Moderator
Postime: 133
Regjistruar: ‎10-08-2013

Për: Samsung galaxy J5

[ Ndryshuar ]

Hej @nigji

 

Jemi shume te lumtur qe ke zgjedhur Forumin tone ne lidhje me kete pyetje! Buzëqeshja i Lumtur

Do te te ndihmojme me shume kenaqesi. 

 

Meqenese celulari yt eshte me sistem Andoid, ajo cfare do te te keshillonim eshte te ndjekesh hapat me poshte.

Shko tek:

Apps

Settings

Language and Input

Kliko mbi ikonen qe kemi rrethuar me te kuqe si ne figuren me poshte:

1111.png

 

Kliko mbi Predictive Text

2222.png

 

Kliko mbi ikonen sic eshte rrethuar ne imazhin me poshte per t'a caktivizuar:

3333.png

 

Pasi ta kesh bere kete mund te provosh te shkruash nje SMS dhe do te shohesh se problemi eshte zgjidhur.

 

Na thuaj nese funksionon. Buzëqeshja Shkelje Syri

 

Faleminderit!

Mati
Moderator
Forumi Vodafone Albania

 

Mesazhi 4 nga 6 (3.693 Shikime)
Anëtar
Postime: 4
Regjistruar: ‎25-03-2016

Për: Samsung galaxy J5

Gjithshka ne rregull, por edhe nje pyetje kam po per kete telefon.

Si mund te shkruaj dhe te dergoje nje sms me shume fjale, pasi me duhet te dergoj nje sms ne dy apo me shume pjese.

Faleminderit

Mesazhi 5 nga 6 (3.434 Shikime)
Highlighted
Anëtar
Postime: 4
Regjistruar: ‎25-03-2016

Për: Samsung galaxy J5

Po tek ky kompjuter si mund te rikthej ikonat e fshira ne desktop pra nga koshi osesi te rikthej gjendjen  fillestare te ekranit

Faleminderit

Mesazhi 6 nga 6 (3.349 Shikime)