Suport

Forumi Vodafone


Përshëndetje
Forumi Vodafone është vëndi më i përshtatshëm për të ndarë idetë, sugjerimet tuaja dhe zgjidhjen e problemeve mbi gjithcka duke filluar që nga aparatet tuaja celularë, internetit dhe cdo produkti tjetër të Vodafone.

Kërko në forum:
Forum

Aparatet

(4 Artikuj)
Titulli Postime
Nuk ka mesazhe të palexuara në këtë bord mesazhi

Aparatet Vodafone

Mëso specifikat, karakteristikat dhe avantazhet e aparateve Vodafone
121
Nuk ka mesazhe të palexuara në këtë bord mesazhi

iPhone (Apple)

Diskutoni mbi produktet Apple dhe informohuni për risitë më të fundit
Postimi më i Fundit - Për: Pershendetje Vodafone
71
Nuk ka mesazhe të palexuara në këtë bord mesazhi

Samsung Galaxy Note 3

Udhezime per konfigurimin manualisht te internetit
4
Nuk ka mesazhe të palexuara në këtë bord mesazhi

Aparate të tjera

Këtu mund të informoheni mbi aparate dhe sistemi të tjera.
Postimi më i Fundit - Për: Samsung galaxy J5
77
Titulli Postime
Nuk ka mesazhe të palexuara në këtë bord mesazhi

Çfarë është Forumi dhe si ta përdorni atë.

Njihuni me Forumin, mësoni mënyrën e përdorimit si dhe arsyet përse duhet të bëheni pjesë e tij.
Postimi më i Fundit - Pelqej & Prano si Zgjidhje
6
Nuk ka mesazhe të palexuara në këtë bord mesazhi

Përgjigjet e pyetjeve më të shpeshta

Nëse keni një pyetje, mund të kontrolloni fillimisht këtu. Ky mund të jetë vendi i duhur për të gjetur përgjigjen që kërkoni.
88

Shërbimet

(5 Artikuj)
Titulli Postime
Nuk ka mesazhe të palexuara në këtë bord mesazhi

My Vodafone

Postimi më i Fundit - M-pessa
63
Nuk ka mesazhe të palexuara në këtë bord mesazhi

Vodafone Red

Postimi më i Fundit - Për: Paketat RED
7
Nuk ka mesazhe të palexuara në këtë bord mesazhi

Transferimi i kreditit

Ndani kreditin tuaj me një numër tjetër Vodafone me parapagesë.
12
Nuk ka mesazhe të palexuara në këtë bord mesazhi

Vodafone One

Përfitoni dhurata në bazë të aktivitetit që kryeni nga numri juaj celular.
Postimi më i Fundit - Për: Dhuratat
44
Nuk ka mesazhe të palexuara në këtë bord mesazhi

Shërbime të tjera

Këtu mund te gjeni informacion mbi shërbimet Vodafone qe dëshironi.
Postimi më i Fundit - Për: aktivizim
141

Interneti

(4 Artikuj)
Titulli Postime
Nuk ka mesazhe të palexuara në këtë bord mesazhi

Facebook Zero

Hyni pa pagesë në Facebook nga celulari juaj nëpërmjet adresës 0.facebook.com
Postimi më i Fundit - Për: facebook 0
52
Nuk ka mesazhe të palexuara në këtë bord mesazhi

Interneti nga celulari

Aktivizoni sherbimin e internetit në aparatin tuaj
Postimi më i Fundit - Për: interneti
137
Nuk ka mesazhe të palexuara në këtë bord mesazhi

Konfigurimi Automatik

23
Nuk ka mesazhe të palexuara në këtë bord mesazhi

Konfigurimi Manual

Postimi më i Fundit - Për: Konfigurimi Manual
33

Ofertat

(2 Artikuj)
Titulli Postime
Nuk ka mesazhe të palexuara në këtë bord mesazhi

Ofertat Vodafone Club

Jepni mendimet & sugjerimet tuaja mbi ofertat Vodafone Club
Postimi më i Fundit - Për: kohezgjatja e ofertave
64
Nuk ka mesazhe të palexuara në këtë bord mesazhi

Oferta të tjera

Perzgjidhni ofertën që ju pershtatet më tepër
Postimi më i Fundit - Për: Oferta.
36
Persona Online
Aktualisht Online

50 Vizitorë

Hyrjet e Fundit
Për vizitorët e rinj

Mirësevini në Forumin Vodafone!

Skuadra Vodafone do t'ju ndihmoj në kërkimet tuaja.

Nëse hasni probleme me hyrjen në forum mund të na shkruani në adresën

forum.al@vodafone.com

Na ndiqni dhe këtu:     

Spoti më i fundit

Vodafone Forum Tutorial

Autorët më të Pëlqyer
Përdoruesi Numërimi i Pëlqimeve
1